• Slide 1

انجمن تخصصی پهپاد رها

اولین انجمن گفتگوی تخصصی پرنده های بدون سرنشین

pixhawk

0
سلام دوستان میخواستم بدونم نحوه setup فلایت کنترلر pixhawk چطوریه ؟
منظورم اینه که جزو برد های open source هست یا مثل برد های dji محدودیت داره و آیا اینکه نرم افزاری مثل برد های dji برای اون هم طراحی شده وموجود هست ؟
وسوال آخرهم اینکه دوستانی که این برد رو دارن آیا از اون راضی هستند وپایداری که این برد ارائه میده در حد کدوم یک از برد های موجود در بازاره؟
تشکر ها
پاسخ ها (18)
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 17 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    با سلام

    بله این برد Opensource هست و دارای نرم افزار پایگاه زمینی هست که برای تنظیمات و کنترل اون استفاده میشه. در مورد عملکرد اون هم میتونم این رو بگم که نسخه ارتقا یافته و قوی تر APM هست که از پردازنده بسیار قوی تری برخوردار هست.
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    جمعه, 20 نوامبر 2015 - #permalink
    0
    سلام ، من یک ست کامل فلایت کنترل پیکس هاوک خریدم ، توی راه اندازیش مشکل دارم.
    هنگامی که میخوام فریم ور رو روی فلایت کنترلر بریزم ، ارور عدم ساپورت بورد رو میده ،
    خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی کاری نتونستم انجام بدم ، الان نمیدونم که اصلا فلایت کنترل سالمه یا نه
    خواهشا یکی کمکم کنه .
    ممنون
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    یکشنبه, 22 نوامبر 2015 - #permalink
    0
    سلام

    باچه فریموری کار میکنید؟ APMیا PX ؟

    به نرم افزار متصل میشه و فقط فریمور ریخته نمیشه؟ ...
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    دوشنبه, 23 نوامبر 2015 - #permalink
    0
    به نرم افزار متصل میشه و تمام اطلاعات رو نشون میده ، وقتی توی قسمت اینستال ستاپ ..... انستال فریمور .....روی گزینه apm:copter v3.3.1 quad کلیک میکنم ، شروع میکنه فریمور رو دانلود کنه ، بعد از اتمام دانلود ارور ساپورت نکردن بورد رو میده و بعدش که روی اوکی کلیک میکنم شروع میکنه که فریمور رو بریزه و بعد تموم میشه
    مشکل دیگه ای که مرتبط با همین هست اینه که وقتی که پاور بورد رو متصل میکنم ال ای دی B/E در قسمت I/O شروع میکنه به چشمک زدن با فرکانس 4hz در حالی که باید خاموش بشه و در کل هنگامی که میخام ربات رو ارم کنم ، اصلا ارم نمیشه و خطا میده
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    amin.ebrahimi
    amin.ebrahimi
    آفلاین
    یکشنبه, 24 جولای 2016 - #permalink
    0
    با سلام دوست عزیز از نرم افزار QGroundControl استفاده کن و اگر باز هم نشد همین فریمورک رو تو لینوکس به صورت دستی نصب کن روش.
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 30 جولای 2016 - #permalink
    0
    كامپيوتر برد رو چي ميشناسه؟ يعني وقتي وصل ميكنيد توي ليست پورتها چي اضافه ميشه؟
    • mahdi3751
      بیش از یک ماه قبل
      اصلا ربطی به نام پورت نداره
      فلایت بدون مشکل به کامپیوتر کانکت میشه ولی فریم ور کواد کامل نصب نمیشه
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    دوشنبه, 01 آگوست 2016 - #permalink
    0
    خب این رو میدونی که باید وقتی که میخوای فریمور بریزی نباید کانکت باشی؟
    • mahdi3751
      بیش از یک ماه قبل
      بله ، من پورت رو انتخاب میکنم و کانکشن رو قطع میکنم ، بعد که فریمور رو میریزم ، ریخته میشه ولی لامپ B/E رو فلایت روشن میمونه در صورتی که نباید روشن باشه و من در باره ی این علت روشن بودن این لامپ جست و جو کردم فهمیدم که روشن بودن این لامپ یعنی خطا در فریمور
      و هنگامی هم که اسپسد کنترل ها و رادیو رو به فلایت وصل میکنم روشن میشن ولی نه ارم میشه نه اتفاق دیگه ای میوفته
    • afshin
      بیش از یک ماه قبل
      میتونید از ترمینالی که توی نرم افزار مربوط به پروگرام هست عکس بذارید و یا اینکه بگید چه خطایی میده
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    پنج شنبه, 18 آگوست 2016 - #permalink
    0
    با سلام
    با تلاش فراوان مشکل من حل نشد
    کسی هست که کمک کنه ؟
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    جمعه, 19 آگوست 2016 - #permalink
    0
    خب حداقل توضيح بيشتري بديد يا عكسي، فيلمي بذاريد تا بتونيم كمكي كنيم

    به نظرم از صفحه نرم افزار يه فيلم بگيريد خيلي راحتتره
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    جمعه, 19 آگوست 2016 - #permalink
    0
    باسلامفایل های پیوست شده مشکلات من رو کامل بیان میکنند
    اگه کسی میتونخ کمک کنه ٍ ممنون میشم.
    خودم فکر میکنم که ارور عدم ساپورت برد رو میده که برد من اصل نیست .

    فیلم :
    http://s2.picofile.com/d/46cbbac2-cd5d-47ce-ae2d-3a38e676508b/avc_VID_20151129_223935.mp4

    عکس :
    http://s2.picofile.com/file/8264379584/Screenshot_220_.png
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 20 آگوست 2016 - #permalink
    0
    از بابت عکس و فیلم ممنون
    با qground امتحان کردید؟ بعد از اینکه این پیغام رو میده hud کار میکنه؟
    force px4 bootloader رو تست کردین؟
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    شنبه, 20 آگوست 2016 - #permalink
    0
    سلام
    بعد از تلاش من با نرم افزار mission planner و کمی سرج به سراغ نرم افزار Qground رفتم ولی باز هم اونجا ارور میداد .
    اگه میشه منظورتان را از hud بیان کنید؟
    برای force px4 bootloader باید چکار کنم ؟
    تشکر ها
    • afshin
      بیش از یک ماه قبل
      چه اروری میده؟
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    دوشنبه, 22 آگوست 2016 - #permalink
    0
    سلام
    من فریمور فلایت خود را با qground اپدیت کردم
    ولی مشکلی که توی فیلم پیوست شده نشان داده شده پیش اومده
    یعنی ابتدا لامپ ابی روشن شده و سپس قرمز شده و چشمک میزنه و کانکت هم نمیشه

    فیلم :
    http://s2.picofile.com/file/8264710718/avc_WIN_20160823_151017.mp4.html
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 10 سبتامبر 2016 - #permalink
    0
    الان برد به نرم افزار متصل میشه؟ منظور از HUD عکس پیوست هست. وقتی برد رو حرکت میدید نشون میده؟

    اگه متصل نمیشه پس چطور روش فریمور ریختین؟ کامپیوتر وقتی USB رو میزنید چی میشناسه؟
    پیوست ها:
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    mahdi3751
    mahdi3751
    آفلاین
    چهارشنبه, 14 سبتامبر 2016 - #permalink
    0
    سلام . من با کار هایی که انجام دادم ، فلایت به خوبی متصل شد و تمام سنسور ها کالیبره شد . تمامی اطلاعات در نرم افزار mission planner نمایش داده شد ولی وقتی اسپید ها رو به فلایت وصل میکنم ، موتور ها اصلا صدا نمیده ، آیا تنظیم خاصی داره ؟ من از سالم بودن موتور ها مطمینم چون تک تک شون رو با رادیو کنترل کالیبره و امتحان کردم .
    مشکل از کجا میتونه باشه ؟
    تشکر ها
    • afshin
      بیش از یک ماه قبل
      کاش کمی توضیح بدید که چیکار کردین که درست شد تا به بقیه هم کمک شده باشه:)
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
پاسخ شما

 

تمام حقوق برای شرکت رهنوردان هلیای آسمان محفوظ است
Copyright © 2015 RAHA