• Slide 1

انجمن تخصصی پهپاد رها

اولین انجمن گفتگوی تخصصی پرنده های بدون سرنشین

Nanowii

hamzh0082
hamzh0082
آفلاین
0
سلام
یک فلایت کنترل nanowii تهیه کرده ام الان مشکل من روی تغذیه اون هست ایا در .. jp2 .. .gnd vccباید به +5 ولت وصل شوند؟اگر درست هست چرا ای سی شروع به گرم شدن می کند لطفا راهنمایی کنید
http://8pic.ir/images/heu0e7t5lj2mfofj6qwr_thumb.jpg
تشکر ها
پاسخ ها (66)
  • پاسخ پذیرفته شده

    یکشنبه, 28 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    توی این عکس میتونید نحوه اتصالات رو مشاهده کنید
    پیوست ها:
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    یکشنبه, 28 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    سلام ممنون مشکل تغذیش حل شد با اهم متر اختلاف پتانسیلشو پیدا کردم و همون +5 رو بهش دادم ولی تو این ایمیج که گذاشتین اشتباه زده چون دقیقا میگه +5 رو به +12 وصل کن که اشتباهه
    تشکر ها
    • iman
      بیش از یک ماه قبل
      نه اتفاقا توی عکس درسته، اما مساله اینجاس که اون جامپر روی برد کارش همینه که ورودی باتری رو به اسپیدها وصل کنه یا نه، یعنی اگر UBEC داشته باشید میتونید جامپر رو وصل کنید و اگر بخواید از باتری وصل کنید باید جامپر قطع باشه:)
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    یکشنبه, 28 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    سلام از دوستان اگر کسی در مورد رادیو کنترل futaba t4exa اطلاعاتی داره راهنمایی کنه مشخصاتش بصورت زیر است در زمن طبق کاتولوگ وصلش کردم ولی تراتل عمل نمی کنه که تو فیلم مشخصه
    رسیور رادیو کنترل :

    http://8pic.ir/images/31m3q2zvlcepi3ceqeob_thumb.jpg
    http://8pic.ir/images/mbqbk21c3uheohyjcs31_thumb.jpg

    رادیو کنترل
    http://8pic.ir/images/6kutfkkkjx8xibisdp58_thumb.jpg
    فلایت کنترل
    http://8pic.ir/images/pzzc9l5lwvwhffpzjjs7_thumb.jpg
    فیلم
    http://host3.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/642/16c407584dfedab6c69a7be5b04f67431923796.mp4
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    یکشنبه, 28 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    توی عکس براتون کانال مربوط به تراتل رو مشخص کردم، شما بهتره برای اینکه از رادیو مطمئن بشید اول اسپید رو مستقیما به رسیور بزنید و رادیو رو تست کنید بعد از اون هم باید نانو وی رو به نرم افزار خودش وصل کنید و کانال ها رو ببینید;)
    پیوست ها:
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    دوشنبه, 29 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    سلام ممونون از جوابتون.................تراتل جواب میده و رادیو سالم است ولی بخاطر اتصالی کردن اسپید کنترل سوخته ایا روشی هست با استفاده از اهم متر موتور ها رو تست کنم؟دودی از یکی موتور ها هنگامی که که اسپید کنترل سوخت در اومد اگر اسپید دیگه روش امتحان کنم امکانش هست اگر موتور سوخته باشد به اسپید هم صدمه بزند ؟؟؟؟؟
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    دوشنبه, 29 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    با اسیلوسکوپ میتونید تست کنید اما با یک موتور دیگه هم اگه توی مدت زمان کم باشه فکر نکنم اتفاقی پیش بیاد، برای اطمینان با منبع تغذیه تست کنید که بتونید جریان رو کنترل کنید:)
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    سه شنبه, 30 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    ممونون از جوابتون ................با اهم متر امپدانس بین هر سه سیم رو گرفتم و 0.6 رو نمایش میداد و در چهار اسپید کنترل 30 امپر ایمکس سفارش دادم
    با منبع تغذیه چطور میتوان موتور رو راه اندازی کرد مگه نیاز به درایور نداره؟
    استفاده از اسکپ هم نیاز به راه اندازی موتور داره در هر دو صورت نیاز به درایور داریم
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    سه شنبه, 30 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    بله به درایور نیاز دارید ، من منظورم این هست که اگر به موتور شک دارید که امکان داره به اسپید آسیب بزنه میتونید با منبع تست کنید تا اگر جریان زیاد از اسپید نگذره
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    چهارشنبه, 31 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    یعنی موتور رو یه +5 وصل کنم؟
    کدام سیم + و کدام - هستش؟
    پس سیم سوم رو به چی وصل کنیم؟
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    چهارشنبه, 31 دسامبر 2014 - #permalink
    0
    نه دیگه اسپید رو به موتور وصل کنید و اسپید رو به منبع
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    پنج شنبه, 01 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    هدف تست موتور بدون اسپید بود
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    شنبه, 10 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    سلام خدمت دوستان
    برد نانو وی رو درایورشو نصب کردم ولی با usb که وصل میکنم باز نمیشه لینک فیلمش هم پایینه

    <i-frame src="/http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/E8S7j/vt/frame"; allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>



    http://host3.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/659/0f286621ee64a18a4f2dddecf00ac9561975457.mp4
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 10 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    به نظرم یک بار کامل آردوینو رو پاک کنید و نسخه ۱.۰.۵ رو نصب کنید در این صورت شما به درایوری هم احتیاج ندارید و هنگام نصب برنامه درایورها هم نصب میشه
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    hamzh0082
    hamzh0082
    آفلاین
    دوشنبه, 12 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    سلام دوستان
    چند سوال داشتم:( :( :( :( :( :( :(
    ورژن های مختلف نرم افزار اردینو رو دانلود کردم ایا همه پرتابل هستند چون نصب نمیشوند وبا پسوند exe هستند و اجرا میشوند؟
    برد نانو وی رو وصل کردم و سیستم اونو شناسایی کرد ولی با توجه به نکاتی که در آکادمی گفتید بعد از open file...پوشه multi wii نداره و فایلی به نام arduino isp وجود داره یعنی مسیر C:\Users\hamzh.boosak\Documents\Arduino\libraries\ArduinoISP و مشکل دیگه رابط گرافیکی GUI هستش که سایتش فیلتر شده و با چیز شکن هم باز نمیشه:( از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    سه شنبه, 13 ژانویه 2015 - #permalink
    0
    باید فایل زیر رو بگیرید بعد از توی این پوشه فایل رو باز کنید

    دانلود مولتی وی
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
پاسخ شما

 

تمام حقوق برای شرکت رهنوردان هلیای آسمان محفوظ است
Copyright © 2015 RAHA