• Slide 1

انجمن تخصصی پهپاد رها

اولین انجمن گفتگوی تخصصی پرنده های بدون سرنشین

0
سلام.
من امروز داشتم فريمور جديد روي apm نصب ميكردم كه ارور داد و نصب نشد العان كه با كابل به سيستم وصلة ميكنم فقط ال اي دي سبز پاور وشن ميشه و به هيچ عنوان برد به سيستم كانكت نميشه !

قبلا يه بار اين اتفاق افتاده بود كه با كمك يه usbasp پروگرامر تونستم درستش كنم اما اين بار نشد وقتي با اين رابط به سيستم وصلش ميكنم داخل ديوايس منيجر ميشناسدش اما داخل نرم افزار Avrdude پورت رو نميشناسه كه بتونم مثل دفعه قبل فايل هگز رو روش نسب كنم .

هست ياري كننده اي كه مرا ياري كند ؟
تشکر ها
پاسخ ها (2)
  • پاسخ پذیرفته شده

    شنبه, 10 سبتامبر 2016 - #permalink
    0
    سلام

    بله اینجا کسی هست که یاری دهد:) اما فقط در حد یاری!!!!!:D

    الان توی Device Manager دقیقا چی دارید؟ منظورم خود USB برد هست نه پروگرامر (اگه یه اسکرین شات بذارید خوبه)

    پروگرامر رو چطوری وصل میکنید؟ اشتباهی به میکرو 32u4 وصل نمیکنید که؟
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
  • پاسخ پذیرفته شده

    یکشنبه, 11 سبتامبر 2016 - #permalink
    0
    با usb كه پورت كام رو ميشناسه اما نه با ميسيون پلنر كانكت ميشه نه به جز ال اي دي سبز پاور ال اي دي ديگه اي روشن ميشه با مبدل usbasp هم داخل ديوايس منيجر ميشناسدش اما يادم نيست دفعه قبل كه همين اتفاق افتاد چطور نرم افزارش رو تنظيم كردم كه بوت لودر رو تونستم نصب كنم العان هر چه قدر بإهاش وَر ميرم با اينكه سيستمم مبدل رو كامل ميشناسه اما داخل نرم افزار موقع نصب فايل هگز ميگه پورت رو پيدا نكردم ! دفعه قبل داخل فروم اردو پايلوت يه تاپيك بود كه تونستم درستش كنم از اونجا اما العان حذف شده انگار .

    اين مبدأهم

    نرم افزارش هم اينه
    تشکر ها
    پاسخ به درستی کمینه شد نمایش
پاسخ شما

 

تمام حقوق برای شرکت رهنوردان هلیای آسمان محفوظ است
Copyright © 2015 RAHA